B2C
Umbraco

Umbraco

Umbraco CMS
Umbraco er en dansk open source CMS platform, og en af de mest populære platforme i hele verden, og dette er med god grund. Umbraco er en utrolig venlig brugerplatform, som giver dig mulighed for at redigere din hjemmeside på en nem måde. Du kan være lige så kreativ, som du har lyst til med designet, da Umbraco ikke vil bestemme dit indhold. Hvis kreativitet ikke er din stærke side, så findes der også en masse pakker fra andre Umbraco bruger, som man kan benytte sig af.

Hvis man benytter Umbracos netværk som support, kan man trække på andres brugers erfaringer, og sikre sig, at man ikke begår de samme fejl. Desuden indeholder Umbraco en masse pakker, som andre Umbraco-bruger har designet, og hvem er bedre til at give support i disse pakker end designeren. Du kan altså få en meget professionel support fra andre Umbraco-brugere.

Umbraco CMS har rigtig mange smarte og gode funktioner. En af dem er blandt andet, hvis du foretager en ændring på din side, som du ikke alligevel synes fungerer, så kan du blot gå tilbage til den forrige version uden at skulle foretage flere ændringer. Umbraco giver dig muligheden for at arbejde med din side på en smartere og hurtigere måde, så dit designmål kan nås uden al for mange forhindringer.

Hvis man er en virksomhed med mange bolde i luften, kan det dog godt være, at man ikke lige har tid til at sætte sig ind i, hvordan Umbraco udvikling fungere. Derfor kan man heldigvis kontakte en lang række forskellige firmaer, som kan konsultere dig, og faktisk udvikle det hele for dig. På denne måde er du sikret et rigtig godt resultat, så både du og dine kunder kan være tilfredse.